Att vara chef och ledare är ett stort och viktigt ansvar, samtidigt som det också är en ypperlig möjlighet att att kunna påverka din organisation och din egen personliga utveckling. De allra flesta växer med ett ökat ansvar, men för att kunna axla rollen som chef och ledare behövs också rätt verktyg för att kunna ta sig an de utmaningar som chefsrollen kommer med. Varför inte starta din nya karriärsinriktning med att gå vår kurs som säkerställer att du får just de här verktygen?

Drivkraft, engagemang och passion är viktiga egenskaper när du tar dig an din roll som chef och ledare. Men för att lyckas riktigt väl behöver du också känna till hur du kommunicerar på ett tydligt och pedagogiskt sätt, hur du tar dig an de riktigt svåra samtalen, får gruppen att fungera väl tillsammans och jobba mot samma mål, hur du bär dig åt när du blir chef över dina gamla kollegor, med mera. Det finns metoder som hjälper dig att lyckas med allt detta och mycket mer.

En duktig chef och ledare lämnar inget åt slumpen. Se till att ge dig själv rätt förutsättningar redan från start.

Under denna chefsutbildning kommer vi bland annat att jobba med:

 • Förstå dig själv och andra – beteendestilar
 • Nyttja styrkor och svagheter – bygg effektiva team
 • Grundläggande arbetsrätt
 • Samtal med obekvämt innehåll – utveckla ditt mod, få verktyg – svåra samtal
 • Tydliga spelregler för ditt team
 • Grundläggande verktyg för effektiv kommunikation och konflikthantering
 • Konflikter – utvecklande om de hanteras på rätt sätt
 • Ta död på dina tidstjuvar – effektivt arbete
 • Ansvar, krav och möjligheter
 • Varför vill du vara chef?
 • Stress och konflikter – psykosocialt arbetsklimat

Mål med utbildningen

Målet med utbildningen är att ge dig de verktyg som krävs för att skapa rätt förutsättningar att lyckas inom ramen för ditt uppdrag som chef och ledare.

Målgrupp

Den här utbildningen riktar sig till dig som nyligen blivit chef eller ledare, du som i framtiden ska bli chef eller ledare, eller till dig som har tidigare chefserfarenhet och helt enkelt vill få en nystart i ditt chefskap.

Utbildningsledare

Jessica Forsén Löfgren, HR-kompassen AB

Information om utbildningsledaren

Jessica Forsén Löfgren har en magisterexamen som beteendevetare och arbetar som organisationskonsult, förändringsledare, utbildare, föreläsare, utredare och har lång erfarenhet som chef och arbetsgivarrepresentant. Jessica har stor kompetens och erfarenhet av att hantera medarbetare och komplexa situationer.   

Pris

11 900 kronor per deltagare. I priset ingår 16 timmars kurs, ett enskilt coachtillfälle, material (bilder/mallar på metoder och verktyg) och dagskonferens.

Pris är exklusive moms.

Bokning

För att boka era platser använder ni Boka-knappen som finns lite längre upp på sidan och följer sedan anvisningarna, så kommer ni därefter att ta emot en bokningsbekräftelse från Norrkusten Utbildning & Kompetens.

Vid frågor gällande kursen eller förfrågan om företagsanpassad utbildning på plats hos er, vänligen hör av dig till offert@norrkusten.se.

Bokning är bindande. Vid avbokning senast 14 dagar innan utbildningsstart debiteras ingen avgift. Vid avbokning med 13 dagar eller mindre till utbildningsstart debiteras hela kursavgiften (platsen kan överlåtas till kollega).