Kursdatum

19-20 november 2020 – Köpmangatan 2

Sker bokning innan 31:a augusti är priset 9 900 SEK ex moms (ordinarie pris 11 900 SEK ex moms)

Ett ledarskap som håller över tid, för dig, för ditt företag och för dina medarbetare.

Vilka är förutsättningarna för ett hållbart ledarskap?

Ett hållbart ledarskap är ett ledarskap som håller över tid och klarar alla de utmaningar som dagens arbetsliv innebär. Psykisk ohälsa, effektivitet, lönsamhet, lagkrav, stress, konflikter och förändringsarbete och inte minst – vikten av arbetsglädje.

Utbildningen kommer ge dig grunderna i kommunikation och förståelsen för vilken påverkan du har på dig själv och andra. Du får teorier och verktyg som ger dig ökad förståelse, både för att leda dig själv och andra. Genom praktiska övningar lär du dig använda coachning och feedback som naturliga verktyg samt vad som krävs för att få gruppen mot företagets/organisationens mål. Du får verktyg till att hålla meningsfulla möten och samtal med dina medarbetare som skapar delaktighet och ansvarstagande. Du får grunderna i konflikthantering och varför konflikter uppstår. Du får ta del av forskning kring effektiva team, vikten av att ha rätt ledarstil utifrån vart gruppen.

Du kommer även få ta del av forskning som visar på vad den ”nya” generationen ställer för krav och hur du kan tänka i ditt ledarskap när du har flera generationer på arbetsplatsen. Vi kommer även prata om varför det är så svårt att driva förändring, du får lära dig mer om detta så att du kan hantera och driva förändring och utveckling med dina medarbetare.

Ur innehållet

  • Förstå dig själv och andra – beteendestilar
  • Nyttja styrkor och svagheter – bygg effektiva team
  • Samtal med obekvämt innehåll – utveckla ditt mod, få verktyg – svåra samtal
  • Konflikter – utvecklande om de hanteras på rätt sätt
  • Ta död på dina tidstjuvar – effektivt arbete
  • Ansvar, krav och möjligheter
  • Stress och konflikter – psykosocialt arbetsklimat

Du kommer få göra en personanalys de s.k. färgerna, blå, röd, gul och grön. Vi kommer jobba med individuell utveckling som innebär att även en personanalys ingår. Du kommer få två rapporter: en ”vanlig” samt en ledarrapport.

Målgrupp

Utbildningen är främst anpassad för dig som är chef, gruppchef eller arbetsledare, men passar även om du är samordnare, koordinator eller projektledare.
​Utbildningen riktar sig till alla organisationer oavsett verksamhet och storlek.  

Utbildningsledare

Jessica Forsén Löfgren, HR-kompassen AB

Information om utbildningsledaren

Jessica Forsén Löfgren har en magisterexamen som beteendevetare och arbetar som organisationskonsult, förändringsledare, utbildare, föreläsare, utredare och har lång erfarenhet som chef och arbetsgivarrepresentant. Jessica har stor kompetens och erfarenhet av att hantera medarbetare och komplexa situationer.   

Pris

11 900 kronor per deltagare. I priset ingår 16 timmars kurs, två enskilda coachtillfällen, personanalys, material (bilder/mallar på metoder och verktyg) och dagskonferens.

Bokas kursen innan 31/8 är priset per deltagare 9 900 SEK.

Pris är exklusive moms.

Bokning

För att boka era platser använder ni Boka-knappen som finns lite längre upp på sidan och följer sedan anvisningarna, så kommer ni därefter att ta emot en bokningsbekräftelse från Norrkusten Utbildning & Kompetens.

Vid frågor gällande kursen eller förfrågan om företagsanpassad utbildning på plats hos er, vänligen hör av dig till offert@norrkusten.se.

Bokning är bindande. Vid avbokning senast 14 dagar innan utbildningsstart debiteras ingen avgift. Vid avbokning med 13 dagar eller mindre till utbildningsstart debiteras hela kursavgiften (platsen kan överlåtas till kollega).