Plötsligt hjärtstopp kan drabba vem som helst – när som helst. Denna utbildning i hjärt- och lungräddning kan vara en av företagets viktigaste investeringar. Alla kan lära sig rädda ett liv. Det kan vara en familjemedlem, en kollega, en medmänniska på gatan eller en nära vän, ung som gammal. Se till att du har kunskapen att rädda liv! Alla våra utbildningskonsulter är certifierade och utbildar enligt de nationella riktlinjerna.

Detta kommer du att lära dig i vår HLR-utbildning

  • Utföra medvetandekontroll och andningskontroll
  • Larma 112
  • Utföra Hjärt-lungräddning
  • Lägga en medvetslös person i stabilt sidoläge
  • Kunna agera vid luftvägsstopp
  • Hjärtstartare: information, demonstration, säkerhetsaspekter samt praktisk övning.

Utbildningsledare

Visida AB

Om utbildningsledaren

Visida har sin bas i Norrbotten men utför utbildningsuppdrag över hela Sverige och har både nationella och internationella samarbetspartners. Med lång och bred erfarenhet inom företagshälsovård och olika utbildningsuppdrag ser Visida till att du som kund alltid går nöjd från våra utbildningar.

Tid

Utbildningstiden är cirka 2 timmar.

Antal

Minsta antal deltagare är 10 personer och maximalt antal deltagare är 12 personer, detta för att säkerställa utbildningens kvalité. Utbildning till enskilda personer eller mindre/större grupper sker enligt överenskommelse.

​Pris

Vänligen kontakta oss för prisuppgift.

Bokning

Bokning sker genom att använda Boka-knappen lite längre upp på sidan, fyll sedan i kontaktuppgifter i kontaktformuläret, så kontaktar vi er för att lämna ett prisförslag inom kort.

Vid frågor gällande kursen, vänligen kontakta oss på 0920-19 100, eller skicka ett mail till info@norrkusten.se.

Bokning är bindande. Vid avbokning senast 14 dagar innan utbildningsstart debiteras ingen avgift. Vid avbokning med 13 dagar eller mindre till utbildningsstart debiteras hela kursavgiften (platsen kan överlåtas till kollega).