Du har säkert någon gång klippt och klistrat och tänkt att ditt Excel-användande ibland kan kännas lite för manuellt och onödigt tidskrävande. Du kanske i ditt yrke använder Excel minst en eller ett par gånger i veckan, eller till och med varje dag. Du vet att det finns smarta verktyg att tillgå för att effektivisera ditt Excel-användande, men du vet inte hur du ska bära dig åt för att använda dom, trots att du vet om att det skulle spara dig massor utav tid och effektivisera ditt arbete rejält. Genom att lära sig det smarta knepen och automatisera ditt arbete i Excel skulle du faktiskt kunna spara massor utav tid.

Varför inte anmäla dig till vår kurs i Excel för självlärda? Efter denna kursdag kommer du att förstå hur du kan arbeta i Excel på ett smart sätt och nyttja de funktioner som finns där för att underlätta i ditt yrke. Vi ser till att du får dina behov tillgodosedda.

Ett axplock ur kursens innehåll

  • Hur du sparar tid i Excel på ett enkelt sätt – genvägar och knep!
  • Excel tillsammans med andra Office-program som Powerpoint och Word
  • Effektivare formelarbete
  • Diagram och tabeller
  • Pivottabeller – ett utmärkt sätt att analysera och hantera stora datamängder
  • Hur presenterar jag mina siffror och rapporter på ett snyggt och bra sätt för mina medarbetare?

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig använder Excel allt från en gång i veckan till flera gånger per dag. Vare sig du jobbar med ekonomi, försäljningsrapporter eller siffror och rapporter i allmänhet så kommer du ha väldigt stor nytta av den här kursen.

Ta med egen dator

Till kursen behöver du ta med dig din egna PC där Office är installerat (någon utav versionerna 365, 2016, 2013 eller 2010 krävs).

​Pris

3 695 SEK per deltagare. I priset ingår  en heldagskurs från 08.30-16.00, samt kaffe, frukt, fika och lunch.

Priset är exklusive moms.

Bokning

För att boka era platser använder ni Boka-knappen som finns lite längre upp på sidan och följer sedan anvisningarna, så kommer ni därefter att ta emot en bokningsbekräftelse från Norrkusten Utbildning & Kompetens.

Vid frågor gällande kursen eller förfrågan om företagsanpassad utbildning på plats hos er, vänligen hör av dig till offert@norrkusten.se.

Bokning är bindande. Vid avbokning senast 14 dagar innan utbildningsstart debiteras ingen avgift. Vid avbokning med 13 dagar eller mindre till utbildningsstart debiteras hela kursavgiften (platsen kan överlåtas till kollega).