Med denna utbildning förbättrar du din kommunikation med dina ”motsatser”. Genom att få ökad förståelse av dig själv får du ökad förståelse för andra, på det sättet blir du en bättre kollega, ledare, säljare och partner. Efter utbildningen kommer du att bli bättre på att hantera olikheter och på så sätt också kunna dra nytta av dom i organisationen, i föreningen eller i hemmet för den delen.

I utbildningen ingår även en egen personprofil.

Personprofil – vad är det?

  • RÖD, BLÅ, GUL och GRÖN – fyra olika energier som alla behövs
  • Vilka färger har du? På gott och ont.
  • Genom profilen får du många nya insikter för dina egna styrkor

Utbildningen och analysen ger dig praktiska tips hur man på ett enkelt sätt kan kommunicera med alla typer av människor och enklare nå fram på ett bra sätt. Du lär dig också mer om så kallade ”svåra samtal” med medarbetare och kunder.

Upplägg

  • Analys & samtal
  • Teori
  • Reflektion
  • Praktiska övningar

Utbildningsledare

Jessica Forsén Löfgren, HR-kompassen AB

Information om utbildningsledaren

Jessica Forsén Löfgren har en magisterexamen som beteendevetare och arbetar som organisationskonsult, förändringsledare, utbildare, föreläsare, utredare och har lång erfarenhet som chef och arbetsgivarrepresentant. Jessica har stor kompetens och erfarenhet av att hantera medarbetare och komplexa situationer.   

Pris

4995 kronor per deltagare. I priset ingår en heldagskurs, personanalys, material (bilder/mallar på metoder och verktyg) och dagskonferens.

Pris är exklusive moms.

Bokning

Bokning sker genom att använda Boka-knappen lite längre upp på sidan, fyll sedan i kontaktuppgifter i kontaktformuläret, så kontaktar vi er för att lämna ett prisförslag inom kort.

Vid frågor gällande kursen, vänligen kontakta oss på 0920-19 100, eller skicka ett mail till info@norrkusten.se.

Bokning är bindande. Vid avbokning senast 14 dagar innan utbildningsstart debiteras ingen avgift. Vid avbokning med 13 dagar eller mindre till utbildningsstart debiteras hela kursavgiften (platsen kan överlåtas till kollega).